• -10%

Τελικός κυπέλλου στην Ποντικούπολη

451030
978-960-04-5103-0
Stilton Geronimo

Μετάφραση: Γιώργος Κασαπίδης

Σελίδες: 128

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 6 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 6 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,60 €.

7,70 €
6,93 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση: 1-3 ημέρες

Αγαπητά μου τρωκτικά,

Εσείς γνωρίζετε τις ιστορίες μου; Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη μοτσαρέλα, πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα…

Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες! Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.

«Μα τις χίλιες μοτσαρέλες, τρέμουν τα μουστάκια μου από τη συγκίνηση! Έφτασε η μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου στην Ποντικούπολη και οι αγαπημένες μου ομάδες παίζουν για τον τίτλο. Συμβαίνουν όμως παράξενα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, κι εγώ πρέπει να λύσω το μυστήριο…»

Η ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΟΣ

Πέρα πέρα μακριά, στον Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό με τα βαθιά νερά, βρίσκεται ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και όπου ζουν μόνο ποντικοί. Εκεί ζει και ο Τζερόνιμο Στίλτον, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, που συνεχώς τον παρασύρουν σε περιπέτειες συναρπαστικές και πάντοτε διασκεδαστικές… όπως αυτή που θα διαβάσετε σ’ αυτό το βιβλίο!

451030

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Stilton Geronimo
Κατηγορία
Από 8 ετών
Θεματική κατηγορία
Κόμικς
Λογοτεχνική Σειρά
Στίλτον Τζερόνιμο
Μήνας έκδοσης
Σεπτέμβριος
Έτος έκδοσης
2020
Χώρα προέλευσης
Ιταλία
Εκδόσεις
Κέδρος

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ