• -10%

Ο θησαυρός των Μάγια

451313
978-960-04-5131-3
Stilton Geronimo

Μετάφραση: Γιώργος Κασαπίδης

Σελίδες: 128

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

Για αγορές άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 6 πόντους. Tο καλάθι σας θα έχει συνολικά 6 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,60 €.

7,70 €
6,93 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ / Διαθεσιμότητα: δεν είναι άμεσα διαθέσιμο / Χρόνος παράδοσης: 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, εφόσον δεν είναι εξαντλημένο στον εκδότη

Έχει τύχει να βαφτείτε με τα ιερά χρώματα των Μάγια και να χορέψετε μαζί τους στον Ναό της Αφροδίτης; Να ανεβείτε σε μια πυραμίδα με επίπεδη κορυφή; Να σας κυνηγήσει ένας ιαγουάρος μέσα στη ζούγκλα;

Ε, εμένα μου έχει τύχει!

Ξεκίνησα για ένα ταξίδι στον χρόνο με τη Σολάρια, την καταπληκτική μηχανή του καθηγητή Βολτ, και βρέθηκα στην εποχή των Μάγια, προσπαθώντας να λύσω τα μυστήρια του πολιτισμού τους. Μα τις χίλιες βρομερές κουτσουλιές των τουκάν, έζησα άλλη μια απίθανη περιπέτεια!

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΜΠΕΡΙΟΥ ΒΟΛΤ! ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΓΩ, Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΣΤΙΛΤΟΝ.

451313

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Stilton Geronimo
Κατηγορία
Από 8 ετών
Θεματική κατηγορία
Κόμικς
Λογοτεχνική Σειρά
Στίλτον Τζερόνιμο
Μήνας έκδοσης
Ιανουάριος
Έτος έκδοσης
2021
Χώρα προέλευσης
Ιταλία

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ